Author Topic: Help - Hole in my Cliff???  (Read 115 times)

Offline masonspappy

  • Member
  • *
  • Posts: 1749
  • "I am my own worst-case scenario"
Help - Hole in my Cliff???
« on: April 08, 2018, 02:31:56 PM »
Would appreciate any ideas anyone might have.

My cliff has developed a "hole" (see attached image)  and I can't seem to resolve it.  Odd part is that it displays fine in the preview and only shows up during actually render (render settings are slightly greater than 'default' so don't think that's the issue).  I'm certain I once read about this somewhere in the forums but I can't find it now.
So if anyone has any thoughts I would really appreciate hearing them.
Thanks!

Offline Dune

  • Member
  • *
  • Posts: 13379
  • Corkscrew Bird
    • www.ulco-art.nl
Re: Help - Hole in my Cliff???
« Reply #1 on: April 08, 2018, 02:42:39 PM »
Too extreme displacement, I'd say. Try displacement tolerance (planet) up 10% or more...
In case you still haven't seen enough of my work: www.ulco-art.nl

Offline masonspappy

  • Member
  • *
  • Posts: 1749
  • "I am my own worst-case scenario"
Re: Help - Hole in my Cliff???
« Reply #2 on: April 08, 2018, 07:50:37 PM »
Perfect!
Bumped tolerance up to 1.4 and that took care of the hole.
Thanks Dune!!

Offline WASasquatch

  • Member
  • *
  • Posts: 1111
  • to = ( be ) ? be : not;
Re: Help - Hole in my Cliff???
« Reply #3 on: April 08, 2018, 09:00:55 PM »
Perfect!
Bumped tolerance up to 1.4 and that took care of the hole.
Thanks Dune!!

Glad you got it fixed. Beautiful cliff, would hate to see it change drastically.
Art can be a window into the soul