Planetside Software Forums

General => Terragen Animation => Topic started by: perdido007 on September 03, 2013, 10:54:58 am

Title: Animation bluriness
Post by: perdido007 on September 03, 2013, 10:54:58 am
Newbie in Terragen 3 pro and i must admit "wow" for the stills but something eludes me, when a launch a animation render i find the .bmp images not great and especially they have lost their sharpness.....is it the software emulating motion blur ? or did i have a beer too much.....i don't get it....most of my sliders are as out of the bow....a newbie i repeat....am on a mac and am wondering is there a preference file to be deleted as in modo since machine crashed this morning....when i render a still no problem... i get a great image which a play around with in photoshop to get desired result....but the animation files are just kinda yukky....any thoughts...sorry in advance for stupidity of question but we all start somewhere i guess....cheers and thanks in advance
Title: Re: Animation bluriness
Post by: Dune on September 03, 2013, 11:05:08 am
By default motion blur is checked in the render quality tab. Switch it off and it'll be crisp again.
Title: Re: Animation bluriness
Post by: perdido007 on September 03, 2013, 12:10:02 pm
thank you for speedy answer...will give it a try and let you know...;cheers
Title: Re: Animation bluriness
Post by: perdido007 on September 03, 2013, 12:24:33 pm
ok thank you Dune....works like a charm....wow for your website...that circular medieval village i had seen a couple of weeks ago en het is heel indrukwekend werk waarvoor proficiaat....alvast bedankt door het spoedige antwoord....yo
Title: Re: Animation bluriness
Post by: Dune on September 04, 2013, 03:34:32 am
Thanks. You're Dutch?