Planetside Software Forums

Support => Terragen Support => Topic started by: Devilshadow934 on December 25, 2006, 05:43:21 pm

Title: Rendering problem - only dots show up!
Post by: Devilshadow934 on December 25, 2006, 05:43:21 pm
I just downloaded the technology preview, and set up a scene for my first render (the previous version of Terragen rendered perfectly), but I click the render button, and the only thing that shows up are dots. My graphics adapter is S3 Graphics ProSavageDDR.  Please  help ASAP
Title: Re: Rendering problem - only dots show up!
Post by: calyxa on December 25, 2006, 05:51:07 pm
this took me by surprise, too - but it's actually the "correct" behavior.

it's taking a random set of samples for global illumination.  after this 'starfield' stage that looks like something is going horribly wrong, the "real" parts of the render will come in.
Title: Re: Rendering problem - only dots show up!
Post by: Devilshadow934 on December 25, 2006, 05:52:52 pm
Ohh... I thought it was because of my crappy graphics card.