Planetside Software Forums

Support => Terragen Support => Topic started by: raymoh on March 20, 2020, 04:54:51 am

Title: Forum Notifications
Post by: raymoh on March 20, 2020, 04:54:51 am
I don't know exactly where to put this post, it's not really a Terragen problem.
Please move this post to the right place if necessary.
For some time now I have not received any notifications of any kind via my account. No replies, no alerts (neither mail nor web, etc.) I have to check my posts periodically if there are answers etc.  In my opinion, I have set everything correctly in my account. Nevertheless: there is "silence".
Title: Re: Forum Notifications
Post by: WAS on March 20, 2020, 12:49:36 pm
I also have not been getting notifications anymore, but before this, they were garbled. I'd get notifications again for things that happened in the past. Like one of the last notifications I saw was of Oshyan replying to me like 3 months ago, than it went silent.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: raymoh on March 20, 2020, 03:06:53 pm
Now that you mention it, so it was for me too.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: D.A. Bentley on April 10, 2020, 11:24:30 am
I haven't received notifications in the longest time either.  After the forum switched over to the new forum is when I noticed this.  I use the option a lot where you can click the button in a thread to "Receive Emails and Alerts" but no alerts come when new posts are made.  I have turned on that alert feature for this message, so if someone wants to test posting something after my post I could confirm.

-Derek
Title: Re: Forum Notifications
Post by: j meyer on April 10, 2020, 12:12:59 pm
I also got 2 alerts a few days ago that were from february.
And before that I got none for a while.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: D.A. Bentley on April 10, 2020, 03:16:04 pm
Just saw this latest post, and as expected I got no alert or email.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: WAS on April 10, 2020, 04:52:09 pm
I just got a barrage of them with over 30+ notifications from last few weeks it's been offline -- but no relevant ones for most recent posts. Odd. Not sure how SMF does it's cronjobs but something is amiss.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: D.A. Bentley on May 17, 2020, 03:27:42 pm
Seems random.  I just got 20 - 30 browser alerts.  The browser alerts seem really old though.
The email alerts I get now come about 3 - 30 days late.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: Kadri on May 17, 2020, 03:40:38 pm
It is the same since some months (after the server change probably).
I get notifications too late and en masse all the time.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: sboerner on May 17, 2020, 09:58:27 pm
Same. I got a batch today alerting me about some posts from mid-April. It's been this way for some months now - weeks of radio silence, then a burst of notifications that are long out of date.
Title: Re: Forum Notifications
Post by: WAS on May 19, 2020, 03:39:54 pm
Perhaps the alerts task is just disable. There are tasks in SMF 2.x and you can change the interval, etc, and enable disable them. Maybe @Matt or @Kevin Kipper can look.