Planetside Software Forums

Support => Terragen Support => Topic started by: mogn on July 05, 2008, 01:46:51 am

Title: First puf with tp4
Post by: mogn on July 05, 2008, 01:46:51 am
My experience with TP4, is that it is much more stable than TP3.
But I loaded a rockobject, set the scales to 10,10,10.
Created a PF V3, with Lead-in-scale 1 and displacement amplitude 1.
Assigned this shared to Rocks default shader displacement function.
Then just PUF!
Title: Re: First puf with tp4
Post by: rcallicotte on July 05, 2008, 08:48:52 am
Someone else is having similar problems with the Default Shader.  Not sure what's going on.
Title: Re: First puf with tp4
Post by: Oshyan on July 10, 2008, 02:22:07 am
When you say "puf", I assume you mean it crashed? Did it give you any specific error message? Can you try the same Powerfractal in the colour input?

- Oshyan
Title: Re: First puf with tp4
Post by: mogn on July 11, 2008, 01:12:04 am
Orry I can't replicate the error. Must be my fault.
Title: Re: First puf with tp4
Post by: Oshyan on July 11, 2008, 01:33:08 am
Ok, but let us know if you come across it again. Thanks. :)

- Oshyan