Temp output files bug

Started by Zairyn Arsyn, August 24, 2013, 06:07:45 pm

Previous topic - Next topic

Zairyn Arsyn

it seems TG3 isnt saving temporary render images

anybody else having this problem?

I'm using TG3 3.0.07.0 Pro + Animation
WARNING! WIZARDS! DO NOT PREDICT THE BEHAVIOR OF OTTERS UNLESS YOU OBEY BIG HAPPY TOES.

i7 2600k 3.4GHZ|G.skill 16GB 1600MHZ|Asus P8P67 EVO|Evga 770GTX 4GB|SB X-FI|Antec 750W
http://zlain81.deviantart.com/

jaf

Did you click on "Explore Automatic Render Output Files" or "Explore Temporary Files"?  Try the former.
(09nov19) Ryzen 1800x, 970 EVO 1TB NVME-M.2 SSD, Corsair Vengeance 64GB DDR4 3200 Mem,  EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Graphics 441.08 (29oct19), Win 10 Pro x64, Terragen Pro 4.4.44, BenchMark 0:10:02

yossam

August 24, 2013, 10:59:02 pm #2 Last Edit: August 24, 2013, 11:29:19 pm by yossam
I don't have anything in the Temp folder...................and it says the folder for the images doesn't exist.

Dune

Did you check out the preferences file saving tab? You can change it to your needs there.

jo

Hi,

We made saving temporary render images a preference in TG3 and turned it off by default. As Dune says, you need to turn it on in the preferences, although the preference is actually in the Rendering preferences panel. There is some information about it here:

http://www.planetside.co.uk/wiki/index.php?title=TG3_Preferences_-_Rendering_Panel

This change was mentioned in the change log, which is in the Documentation folder of your TG3 installation. You might like to look through the change log to see any other new changes you might have missed.

Regards,

Jo