Crash on Mac with TG3.32030 update

Started by JimHT, December 16, 2014, 10:21:56 pm

Previous topic - Next topic

JimHT

This is on Mac - instant crash after installing the update. Looks like it's looking for a user directory that doesn't exist on my system:

Process:               Terragen 3 [58167]
Path:                  /Applications/Terragen 3/Terragen 3.app/Contents/MacOS/Terragen 3
Identifier:            uk.co.planetside.Terragen-3
Version:               ???
Code Type:             X86-64 (Native)
Parent Process:        ??? [1]
Responsible:           Terragen 3 [58167]
User ID:               501

Date/Time:             2014-12-16 21:20:51.838 -0600
OS Version:            Mac OS X 10.10.1 (14B25)
Report Version:        11
Anonymous UUID:        32D0BFA6-EF3D-E1C5-8087-C4A33C78A1DE


Time Awake Since Boot: 240000 seconds

Crashed Thread:        0

Exception Type:        EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP)
Exception Codes:       0x0000000000000002, 0x0000000000000000

Application Specific Information:
dyld: launch, loading dependent libraries

Dyld Error Message:
  Library not loaded: /Users/jomeder/Documents/Terragen_Stuff/Fresh_Build/OpenMesh/BuildRelease/src/OpenMesh/Tools/libOpenMeshTools.3.2.dylib
  Referenced from: /Applications/Terragen 3/Terragen 3.app/Contents/Frameworks/tglib.framework/Versions/A/tglib
  Reason: image not found

Oshyan

Thanks for the report Jim. We'll look into it. In the future please do create a separate post for different problem reports though. I am splitting this into its own thread now.

- Oshyan

Matt

Hi Jim,

Is this version 3.2.02.0 or 3.2.03.0?  The latter was temporarily available since yesterday, although we haven't triggered this update notification for everybody yet. So I'd like to know exactly which version this occurred in.

Matt
Just because milk is white doesn't mean that clouds are made of milk.

JimHT

3.2.030
Lucky me, that was the verison on the update page when I visited last night. The 3.2.020 version that's there now does work.

jaf

Maybe it's "unlucky me" then?  I was surprised last night that there was another update so quick, so I installed it (3.2.030).  Is there a problem with it on the Windows side?
(02oct19) Ryzen 1800x, 970 EVO 1TB NVME-M.2 SSD, Corsair Vengeance 64GB DDR4 3200 Mem,  EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Graphics 436.48 (02oct19), Win 10 Pro x64, Terragen Frontier 4.4.18 BMark 0:10:18

jo

Hi jaf,

This problem only effects the Mac version of 3.2.03.0.

Regards,

Jo

jaf

(02oct19) Ryzen 1800x, 970 EVO 1TB NVME-M.2 SSD, Corsair Vengeance 64GB DDR4 3200 Mem,  EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Graphics 436.48 (02oct19), Win 10 Pro x64, Terragen Frontier 4.4.18 BMark 0:10:18