Procedural Erosion Topic

Started by WAS, May 20, 2018, 03:18:43 pm

Previous topic - Next topic

WAS

Is this topic locked? The icon doesn't show, but I tried to reply to the thread and it just sends me to a page to make a whole new thread.
Check out the Terragen Community on Facebook: https://www.facebook.com/groups/Terragen.Galleries/

Oshyan


Lluciano

I'm sure these are exactly my requirements.

WAS

Quote from: Oshyan on May 20, 2018, 04:17:49 pm
You mean this topic? https://planetside.co.uk/forums/index.php/topic,20752.0.html
If so, no, it's not locked.

- Oshyan


Yep. When I post, it just goes to a new page, for a whole new thread, when submitting a reply to that post.
Check out the Terragen Community on Facebook: https://www.facebook.com/groups/Terragen.Galleries/

Oshyan

Does that happen if you post *anything*, or specific content? It may be over-sensitive server protection if you have certain characters or content that looks "suspicious". We've seen a few instances of that from time to time, though it's rare.

- Oshyan

WAS

Quote from: Oshyan on May 24, 2018, 05:55:57 pm
Does that happen if you post *anything*, or specific content? It may be over-sensitive server protection if you have certain characters or content that looks "suspicious". We've seen a few instances of that from time to time, though it's rare.

- Oshyan


Anything, I was just going to ask a question about maps.
Check out the Terragen Community on Facebook: https://www.facebook.com/groups/Terragen.Galleries/

Oshyan

Strange. Is it still happening for you in that thread? Does anyone else have that problem?

- Oshyan

Dune

I had it a few times when it was just migrated. No longer after the changes you made.