Planetside Software Forums

Support => Terragen Support => Topic started by: PrisonerX on December 26, 2006, 08:57:01 am

Title: bug ? no camera settings
Post by: PrisonerX on December 26, 2006, 08:57:01 am
i've clicked on camera and no settings in the Parameter/Settings Pane
Title: Re: bug ? no camera settings
Post by: Oshyan on December 29, 2006, 08:23:37 pm
Does this happen consistently, every time you click on a Camera node, or only occasionally? This may be related to some issues we have seen with drawing errors in the user interface after long periods of use.

- Oshyan
Title: Re: bug ? no camera settings
Post by: PrisonerX on December 30, 2006, 07:05:11 am
only occasionally
Title: Re: bug ? no camera settings
Post by: Irmisato on December 30, 2006, 08:29:31 am
I also have a Camera-problem, so I write it here, I dont want to make a new thread.

I had a landscape, I call it "File001" an was satisfied with the view, so I saved the camera-node as clipfile. Then I saved the file again, named File002.
I made some different camera-settings and worked on the file two days, then at least I wanted the same settings as for the camera in File001.

I imported the clipfile, chained the node to the render-nodes and deleted the origin camera-node of File002. Now I should have the view of File001, shouldn't I?
But the view of File002 didn't change, what went wrong?
Title: Re: bug ? no camera settings
Post by: Oshyan on December 31, 2006, 02:12:52 am
You may simply have to press "View Camera" (twice) to get it to update the camera perspective.

- Oshyan
Title: Re: bug ? no camera settings
Post by: Irmisato on December 31, 2006, 06:43:26 am
Quote from: JavaJones on December 31, 2006, 02:12:52 am
You may simply have to press "View Camera" (twice) to get it to update the camera perspective.

- Oshyan


ooops... so simple.
I thank you.