Planetside Software Forums

Support => Terragen Support => Topic started by: Mavcat on July 19, 2007, 02:56:46 pm

Title: Bugged tgd report
Post by: Mavcat on July 19, 2007, 02:56:46 pm
Everything went fine,until i added a second surface layer, the quick render window displayed black parts,did  a full render then,a message box came with the fault saying something about bytes. So i restarted terragen,but when i open this file terragen crashes. I don't mind if you don't find the fault,its a bug report :P
(I hope this is the good place for reporting bugs)
Title: Re: Bugged tgd report
Post by: bigben on July 19, 2007, 09:29:23 pm
The output from the strata and outcrops shader goes to the displacement of the second surface layer, breaking the chain of outputs -> inputs between the base colours and the planet. Feed it into the input of the second surface and it should be OK.
Title: Re: Bugged tgd report
Post by: Mavcat on July 20, 2007, 06:21:48 am
Quote from: bigben on July 19, 2007, 09:29:23 pm
The output from the strata and outcrops shader goes to the displacement of the second surface layer, breaking the chain of outputs -> inputs between the base colours and the planet. Feed it into the input of the second surface and it should be OK.


Thanks,it worked :D This shows my knowledge of terragen >< absolutely nothing ><
Title: Re: Bugged tgd report
Post by: bigben on July 20, 2007, 09:28:00 pm
I wouldn't worry too much. I've crashed this cart many times as well ;)
Title: Re: Bugged tgd report
Post by: rcallicotte on July 21, 2007, 03:32:57 pm
Me too.    ;D