Old times , new times - UPDATED

Started by Kadri, October 19, 2009, 11:56:54 am

Previous topic - Next topic

Kadri

June 22, 2011, 02:29:24 pm #30 Last Edit: June 22, 2011, 02:50:00 pm by Kadri

Quote from: Kadri on June 20, 2011, 10:49:52 am
...  In addition i kind of run in a weird bug (i think) with my last tgd's ...


After i saved my last TGD files and then opened them there were many error messages in the opening.
besides this there were double objects grubs, render grubs etc.  Most node links where broken too.
When i tried to connect them they refused to connect ! All input except the one i needed worked  ::)
Only persistent connection attempts to the problematic links worked in the end ! Weird!
When everything looked OK i saved and loaded the TGD ones more to test.
Only to see that all was broken again!

Well it turned out that this is (i think) one of the known bugs!

I had an image file with a space in the middle of the name and one non English character in it (not sure witch one is the real problem ).
I am mostly careful , because i had my own bad experiences in the last 20 years with spaces in names and non English characters in Windows!

But it happens!

So be careful folks if you see such strange behavior.

But it is very easy to correct!
Change the problematic file name . Open the TGD file in a text editor .
Search for the old problematic file name and change it to the new correct file name.
Save the TGD and you are done.

This is with the free v2.2 (build 2.2.23.1) TG2 in Windows 7 64 bit ultimate.
Wonder if the new 2.3 has the same problem?