Author Topic: C4D, PoseRay Problem, Help....  (Read 2359 times)

Offline Mandrake

  • Member
  • *
  • Posts: 515
C4D, PoseRay Problem, Help....
« on: August 04, 2007, 06:19:34 PM »
When I import from C4D, I get an: GLenum argument out of range (drawobjects())

The mtl will generate but won't be seen by TG2

Any help would be greatly appreciated as I'm pulling my hair out. ;)
« Last Edit: August 05, 2007, 01:20:20 AM by Mandrake »

Offline old_blaggard

  • Member
  • *
  • Posts: 2524
    • http://sdcarpenter.free.fr/paul/
Re: PoseRay Problem, Help....
« Reply #1 on: August 04, 2007, 06:36:54 PM »
Heheh... if you figure it out, let me know, because I'm having issues with .c4d files as well.
http://www.terragen.org - A great Terragen resource with models, contests, galleries, and forums.

Offline Oshyan

  • Planetside Staff
  • *
  • Posts: 13028
  • Holy snagging ducks!
Re: PoseRay Problem, Help....
« Reply #2 on: August 04, 2007, 08:18:54 PM »
I hear C4D's native OBJ export is well known to be poor. Some have suggested the "Riptide" plugin as an alternative (free).

- Oshyan

Offline Mandrake

  • Member
  • *
  • Posts: 515
Re: C4D, PoseRay Problem, Help....
« Reply #3 on: August 05, 2007, 01:53:00 AM »
I started over from scratch with 3 quick primitives to make an obj. with 3 image maps attached. No bump maps. So I guess it's all in the material handling. I hope a bump can be used because they add so much to an obj. So anyone know where to draw the line with the Mats? Oh, Poseray ran fine, mtl, was fine.
« Last Edit: August 05, 2007, 02:12:19 AM by Mandrake »

 

anything